sunnuntai 30. syyskuuta 2007

28.9

Saavuimme perille noin 9 tunnin ja 7400 km lennon jälkeen Shanghaihin, kello 8 aamulla. Lento oli hieman myöhässä ja aikaeroakin on se 5 tuntia. Joten on kello hieman sekaisin tässä vaiheessa. Lennon jälkeen pääsimme käymään kisakeskuksella hakemassa kisapassit.



Passeja hakemassa

Tämän jälkeen suuntasimmme ystävyys kaupunkiimme Yingpuhun. Siellä majoitumme San Martinilaisten kanssa samaan hotelliin. Yingpussa viivymme aina kisojen alkuun asti ja nehän alkavat sitten virallisesti avajaisilla ensi tiistaina.


kuva hotellista

Yingpu sijaitsee Shanghain lähistöllä, taloja vilisi koko matkan joten ei siinä nyt oikein erottanut että poistuimme Shanghain alueelta. Kyseessä on kuitenkin huomattavasti piemenpi kaupunki jos Shanghaihin verrataan, koska täällä on vain noin 50.000 asukasta.

Hotellissa meitä odotti lämmin ruoka ja vastaanotto. Uskaliaimmat veivät parhaat palat, mutta eiköhän sitä itse kukin tässä muutaman päivän aikana rohkaistu.

Ruuan jälkeen muistelimme miksi olimme kiinaan saapuneet ja tartuimme puttereihin. Siinä sitä aikaa sitten vierähtikin joku tovi. Pelaajien putissa ei tässä vaiheessa pitänytkään olla mitään ihmeellistä, joten suurin muutos tulikin caddyn puttiin. Se päätettiin laittaa uusiksi kokonaan.

Tämän jälkeen olimmekin valmiita nukkumaan...

Ei kommentteja: